Ukategoriseret

Snustobak til folket

I Danmark sikrer Ministry of Snus, at folket kan få lige netop den snustobak, de har behov for. Snusentobakken bliver solgt i form af tyggetobak og nikotinposer, og er altså ikke snus som sådan, men et snusrelateret produkt. I deres flotte lokaler i Svendborg står dørene åbne for alle, der vil se og vide mere om disse snusrelaterede produkter. Ministeriets kontorer ligger i forlængelse af selve butikken, hvilket både giver ministrene en tæt kontakt til folket, og folket en adgang som meningsgivere. Ministeriets butik byder på snak og kaffe, og mon ikke også en lille smagsprøve? Ministry of snus sørger for snustobak i Danmark https://ministryofsnus.com/da/, og har man ikke mulighed for at besøge den flotte butik, så kan man på deres hjemmeside bestille specialdesignede snusdåser med indhold.

En dåse til hver en lejlighed

Ministry of Snus har designet en flot og illustrativ hjemmeside, der samtidig fungerer som en virtuel butik. I den virtuelle butik kan man bestille forskellige typer tyggetobak og nikotinposer og herefter designe sin egen æske. Ved at lege med de forskellige designudtryk kan man skabe sin helt unikke stil, og måske endda bestille en æske til hver en lejlighed. Man kan tale om, at produkterne på denne måde kan støtte op om brugerens identitetsskabelse.

Med høj bannerføring

Da butikken i Svendborg åbnede i januar 2019, var det som den første af sin slags i Danmark. Det er tydeligt, at Snusministeriet med rette er stolte af den århundrede lange tradition, de fører videre. En tradition, der de senere år har mødt nogen modvind, men som ikke desto mindre stadig er op til den enkelte at føre videre. Ministeriet bakker op om folkets frie valg og sælger snuslignende produkter pakket godt ind i luksus, der ligger i et prisleje, som de fleste kan komme i nærheden af. Folket har talt og undersøgelser viser, at forbruget af tyggetobak og nikotinposer er stigende blandt de unge. I modsætning til Danmark har Sverige og Norge en lang tradition for brugen af snus og snuslignende produkter. En tradition, der leder helt tilbage til europæernes rejser til ’de varmere lande’, hvor tobakken havde gode vækstbetingelser. Dengang var det helt simpelt tobaksblade, som de indfødte tyggede på eller røg. I dag tilrettelægges produktionen af snuslignende tobak i Danmark efter både smagstendenser og efter den gældende lovgivning.

 

 

Vis mere
Back to top button
Close