Mad og Sundhed

Kiropraktik i Ålborg

Jeg lærte i tidernes morgen, at uanset om man har skavanker eller steder hvor det gør ondt, så kan et besøg hos en kiropraktor gøre underværker ved ens velvære, hvis man lige får hele rygsøjlen trykket igennem, så alle der er flow igennem hele rygsøjlen bagefter.
Min første erfaring med en kiropraktor, var i forbindelse med en ulykke, hvor jeg kom til skade med min nakke og ryg – og frem for at fylde mig med medicin som har mange bivirkninger, så tog jeg kontakt til en kiropraktor, hvor jeg så gik i behandling indtil der ikke længere var flere smerter. Kiropraktik kan mange ting, og hver gang jeg får en eller anden skade, så er en kiropraktor den første jeg henvender mig til – fordi de har en ultralyd scanner og røntgen så man med det samme kan få at vide hvad der er sket – hvorimod går jeg til en læge, så får jeg en håndfuld piller.

Når først man er blevet diagnosticeret hos en kiropraktor, og han kan se at der er mere brug for fysioterapi, så har de også en fysioterapeut tilknyttet klinikken. Så ud over at man lige får gennemarbejdet sin rygsøjle, kan få massage hos en massør få øvelser hos en fysioterapeut – eller for den sags skyld lige kan få en gang akupunktur hos Kiropraktor skalborg.
Alt sammen under kategorien alternativ behandling – som desværre ikke er for alle, da der er en stor egenbetaling og der kun gives tilskud til Fysioterapi fra det offentlige. Jeg er et levende eksempel på, at denne form for alternativ behandling virker, så jeg ville ønske at alle kunne få tilskud til disse behandlinger, da her er langt færre bivirkninger og man bliver hurtigere fit for fight så man igen kan komme på arbejdsmarkedet.
Jeg tænker jo at TCM også virker, for den anvendes stort set udelukkende i alle de asiatiske lande – så lad dog folk selv bestemme hvilken behandling, og give tilskud til alle behandlingerne.

Vis mere
Back to top button
Close