Hus og have

Find det korrekte badetøj til sommer!

Er du typen som elsker at tage tur på stranden om sommeren eller måske nyder en hyggelig tur i svømmehallen med venner og familie?
Så ved du også, at der skal det helt rigtige badetøj til, uanset om du er til badedragter, bikini eller badeshorts.
Det kan måske for nogle være svært at finde det helt rigtige badetøj – både i form, størrelse og design.
Nogle går måske ikke meget op i hvordan badetøjet ser ud, hvor andre vil have den helt rigtige og flotteste bikini de kan finde.
Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige, så læs med her!

Det handler meget om pasformen på badetøjet og så din kropstype – noget badetøj kan fremhæve din krops bedste features, hvor andet kan fremhæve de dele af vores krop som vi måske ikke helt er så store fans af.

Hvis du har timeglasfigur så er det smart at vælge en bikini med høj benudskæring, så der kommer fokus på dine ben frem for brede hofter.

Hvis du har en æbleformet-figur så vil en bikini med lavt siddende trusser fremhæve dine smalle hofter og komplimentere din lille numse.

Hvis du er en pæreformet-figur så er det smart at vælge en bikini med en mørk farve som skjuler, så du kan fjerne fokusset fra de ting som du måske er mindre glad for på din krop. Desuden er det smart at vælge en underdel med høj benudskæring, så fokusset igen rammer benene.

Vis mere
Back to top button
Close