Sport og friluftsliv

Vælg den rigtige krankboks til cyklen

Af og til skal man i gang med at skifte sin krankboks på sin cykel – og det er uanset om det er en racercykel eller en MTB, og det kan være en jungle at finde lige den der passer til ens cykel. Sådan var det også for mig, og jeg var længe om at finde stedet hvor jeg kunne blive så klog på tingene at jeg turde bestille den på nettet. Det var fedt at se på danishbike.dk hjemmesiden, hvad det var jeg skulle være opmærksom på når jeg skulle bestille min krankboks – og der var en dejlig nem krankboks guide som var nem at følge, så jeg fik den rigtige krankboks til min cykel. Jeg tror ikke jeg nogen sinde havde fundet ud af det, hvis jeg ikke var havnet på danishbike.dk hjemmesiden, så det kan jeg så bare glæde mig over at jeg gjorde.

Krankboks, tripeak og keramiske lejer

Det var skønt at se at jeg kunne få alt det jeg lige stod og manglede ud over mine krankbokse – der var ikke det jeg ikke kunne købe. Inden jeg bestilte, gik jeg ind og tjekkede min racercykel igennem, for at se om der lige var andet der skulle skiftes inden det kommende race, nu jeg alligevel var inde på deres hjemmeside. Det var nemt at bestille og få styr på tingene til racercyklen og race dagen – og så var det en rigtig god kvalitet jeg fik hjem til rimelige priser – og når man kører race, er der nok udgifter i forvejen.

Vis mere
Back to top button
Close