Ukategoriseret

Du behøver sådan set ikke stoppe med at bruge e-cigaret

Det er ingen hemmelighed, at der er mange, som der substituerer den almindelige tobak, om det er cigaretter, cigarer, cerutter eller andet, med e-cigaretter og decideret alt indenfor e-cigaretter, fordi de gerne vil holde op med at ryge den skadelige tobak.
Det er nemlig langt de fleste tilfælde den vanedannende nikotin, som der gør, at man bliver ved med at ryge tobak.
Det skal da ikke udelukkes, at der er nogle, der ville gøre det alligevel, fordi de kan lide det hyggelige og sociale ved det, og så er der stadig folk, der går op i cigarer og den slags.
Og folk fortsætter med at ryge, selvom de ved, det er skadeligt, det bliver dyrere og dyrere, og det bliver begrænset med udsalget af den slags – som man heller ikke må reklamere for af gode grunde.
Men nikotinen kan man selv afgøre mængden af i en e-cigaret, så man kan tilpasse det efter, at man gerne vil trappe ud og stoppe med at være afhængig af af dampen, som der kommer af at dampe.

Du fortsætter skam bare med din e-cigaret

Det er skam heller ikke alle, der gør det for at skære ned på nikotinen, og der er også folk, der starter med at dampe, selvom de aldrig har ryget tobak før, men hvis vi nu holder os til dem, som der har røget tobak før og er gået over til e-cigaretter, så gør mange det netop, fordi de gerne vil holde op med at ryge helt – samt dampe.
Men som forskningen har vist, så er det langt fra så skadeligt at dampe, som det er at ryge; faktisk er det meget, meget mindre farligt at dampe, end det er at ryge.
Så hvis du nu nyder at dampe, og du kan se dig selv fortsætte med det, så er det egentlig ikke på grund af helbredet, at du skal forsøge at holde igen i langt de fleste tilfælde, for så er der så mange andre vaner, som vi andre render rundt og laver, som der er meget mere skadelige, end det er at dampe.

Vis mere
Back to top button
Close