Ukategoriseret

Festens elegante midtpunkt

Det er mest noget, man ser i en James Bond-film eller før Tom Cruise lægger an til ballade i Italien. Lige før det rigtig går i gang, er han sammen med en smuk kvinde iført en selskabskjole, der får alle til at vende sig. Tænker du nogle gange, at det kunne være lækkert at være festens helt naturlige visuelle midtpunkt? En elegant festkjole er ofte det, der har den effekt, men hvor finder man sådan en, og behøver man at skulle tage et mindre lån for at komme i nærheden af at eje en?

Ikke altid, for hos Tp-kjoler kan du finde festkjoler til enhver festlig lejlighed, om den så skal være enkel og fin, kort eller lang eller pyntet med sten og palietter – og du får dem også til overkommelige priser. Du kan vælge mellem 25 forskellige kvalitetsmærker, og for at du går derfra helt fuldendt, så har de også de helt rette tilbehør til kjolen. En lækker feminin taske, hvor du kan have de vigtigste ting, er et lækkert tilbehør til kjolen, og du kommer heller ikke langt uden de helt rigtige sko, som er af det kendte amerikanske mærke Benjamin Walk. Helt fuldendt bliver det, når du har prøvet det rigtige sæt øreringe.

VIP-behandling

Du kan besøge butikken i Skjern inden for den normale åbningstider eller booke en tid efter lukketid – også lørdage og søndage. Her du i 2 timer få en ekspedient helt for dig selv, dog med minimum af tre ekstra veninder. Det koster kun 199,- pr. kvinde at føle sig luksuriøs for en aften.

Vi kan lige så godt indrømme det; klæder skaber folk. Og hvis man vil føle sig lækker eller elegant, så skal det rigtige tøj følge med. Det gør det i hvert fald meget nemmere. Og hvem vil ikke gerne komplimenteres for ens udseende eller påklædning – også selvom man ikke er sammen med James Bond den aften.

Klik ind på hjemmesiden og find den helt rigtige kjole for dig.

Vis mere
Back to top button
Close