Mad og Sundhed

Helbredsproblemer som diabetes

Diabetes og en diabetiker, så er det slået fast. Jeg kunne ikke selv tænke mig at have sygdommen, og ville gøre alt hvad der stod i min magt, for at undgå at få sygdommen. Jeg ville have svært ved at skulle stikke i mig selv , for at få taget insulinen. Derfor ville jeg starte med at se om jeg kunne ændre noget med min kost og motion – det er alle mands viden at kost og motion, er en mirakelkur mod de fleste sygdomme. Så hvad er en diabetiker, det er selvfølgelig en person der har diabetes 1 eller 2. Jeg er overbevist om at alle ved hvad diabetes er og hvad en diabetiker er.

Bugspytkirtel og diabetes problemer

Jeg har valgt et billede af en blod sukker måler, og noget frugt og grønt. hvad er en diabetiker For det er sådan de fleste der har diabetes og som er diabetiker, ofte ser deres liv og deres mad. Det er vigtig at man hele tiden ved hvad man indtager af mad, og at man mærker efter hvordan ens krop reagerer. Jeg forstår ikke helt det med når blodsukkeret er for højt eller for lavt. Når det er for lavt, går man sukkerkold – det kan jeg godt forstå. Men lige alt det andet med insulin når det er for højt, og hvor meget, og om det skal justeres, hvis man lægger sin livsstil om, det må man nok hellere lige tale med sin læge om. Når man træner skal en diabetiker være ekstra opmærksom.

Vis mere
Back to top button
Close