Hus og have

Professionelt malerfirma i Hjørring

Søger du et dygtigt malerfirma i Hjørring, finder du det hos vejbyogson.dk.

Vejby og Søn er maler i Hjørring som udfører alle former for maleropgaver, samt reparation af bevaringsværdige bygninger, heriblandt også renovering af kirker. Her kan du til alle opgaver være sikker på at opgaven udføres professionelt, med stor ekspertise på området.

Restaurering

Vejby og Søn er et malerfirma som har eksisteret siden 1964 og byder på højt specialiserede processer i alle former for malerarbejde. Firmaet har derfor stor ekspertise og erfaring, og du kan derfor vide dig sikker på flot kvalitet på alle udførte opgaver.

Fokus på flot finish

Det er de små detaljer, der gør hele forskellen ? derfor kan du forvente flot finish, når du samarbejder med en erfaren restaureringshåndværker hos Vejby og Søn. Her er der altid fokus på de små detaljer og veludført håndværk, og med firmaets medlemskab af Håndværkernes Ankenævn, samt Danske Malermestres Garantiordning, er du altid sikret garanti for et veludført stykke arbejde.

Vejby og Søn prioriterer et smukt slutresultat og kundetilfredshed, og de er først tilfredse, når slutresultatet er perfekt. Et smukt slutresultat anses for at være en stor og vigtig del af firmaets gode service.

Renovering af møbler

Vejby og Søn tilbyder endvidere renovering af møbler for såvel private som erhverv og offentlige instanser..

Forgyldning af kunstværker

Alle opgaver vurderes og vægtes højt ? heriblandt også påsætning af bladgulv på kunstværker. Baseret på estimeret antal arbejdstimer, materialeforbrug, krav til kompetencer m.m. vurderes der fra gang til gang den bedste pris og ikke mindst en fornuftig tidshorisont til dig som kunde.

Vejby og Søn står klar til at løse din opgave. Kig forbi deres hjemmeside og hør nærmere om hvad de kan hjælpe dig med. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte dem.

Vis mere
Back to top button
Close