Hus og have

Klinker og fliser

Fliser kan lægges mange steder. Måske vil man have lavet ny indkørsel, hvor det kan give en fin og jævn effekt, hvis der bliver lagt fliser i stedet for asfalt eller grus. Det kan også være, at den ny terasse skal være nem at holde, og her giver det bestemt også rigtig god mening, at man i stedet for træ, får lagt fliser. Men fliser kan faktisk også lægges indenfor, selvom man måske ikke umiddelbart tror det. Her er der dog ikke tale om den slags fliser, man kender fra udendørsbelægninger, men i stedet er der tale om det, der kaldes ‘indendørs klinker’. Indendørsklinker er det materiale, man typisk ser er brugt på væggen og gulvet i eksempelvis bryggers, badeværelset og køkkenet. Det er dog ikke uvant, at man også bruger indendørsklinker andre steder i huset for at her skabe en fræk detalje, som eksempelvis en rå klippevæg eller en stilren klinkevæg.

DK Fliser er leverancedygtig i både udendørsfliser og indendørklinker. Fliser findes i et væld af muligheder, og man bør derfor ikke snyde sig selv for at kigge ind i sortimentet hos DK Fliser. De har nemlig et kæmpe udvalg af alle slags fliser. Finder man ikke det man søger i det gængse sortiment, vil DK Fliser med glæde bestille det ønskede materiale hjem til kunden. Det er virkelig god kundeservice.

DK Fliser tilbyder kompetent sparring og god kundeservice. De har en årelang erfaring indenfor flisefaget, og deres webshop har de haft helt tilbage fra 2019. Uanset om man som kunde allerede ved, hvad man går efter, eller om man vil have råd og sparring med på vejen, så hjælper DK Fliser gerne. For dem er det nemlig vigtigt, at kunden får sine drømme opfyldt, når der skal laves nyt enten indenfor eller udenfor husets fire vægge. Derfor kan man trygt søge råd og sparring hos DK Fliser, når det kommer til at købe klinker og fliser.

Vis mere
Back to top button
Close