Ukategoriseret

Flagfest

Det er formentlig ikke så tit, at man ser flagstænger på tilbud, men hos Flagstangsfabrikken.dk kan man rent faktisk browse sig igennem flagstang tilbud og finde adskillige flagstænger på tilbud.

Flagstænger kommer i to forskellige materialer, nemlig glasfiber eller træ. Uanset hvilket materiale man leder efter, eller påtænker kunne være det helt rette for sin nye smukke flagstang, ja så finder man begge dele hos Flagstangsfabrikken. Herved skal det nævnes, at uanset materialet, det vil sige, om det er en flagstang i glasfiber eller en flagstang i træ, så er alle flagstænger hos Flagstangsfabrikken danskproducerede.

Hos Flagstangsfabrikken og både under udsalgssortimentet såvel som det almindelige sortiment, finder man både hele flagstænge såvel som tilbehør til flagstænger. Tilbehøret tæller ting som en rød bøgeflagknop, flagstangsokkel, og boltebeslag. Køber man en hel flagstang, kommer alt tilbehøret med inklusiv flagstangen. Under tilbehør findes envidere både Dannebrogsflag og Dannebrogsvimpler. Altsammen kan købes til super skarpe priser.

Der er en masse muligheder i forhold til, hvad man kan ordre af ‘flagløsninger’ hos Flagstangsfabrikken. Er man på udkig efter en smuk flagallé, hvor en række flagstænger med et vejenende Dannebrog, strækker sig side om side ud af en vej, er Flagstangsfabrikken leveringsdygtig heri. Ønsker man særlige tilkøb til sin eksisterende eller kommende flagstang, kan Flagstangfabrikken også hjælpe hermed, det kunne eksempelvis være specielle ønsker til flagknoppen eller montering af flagstangen.

Firmaet Flagstangsfabrikken har fremstillet flagstænger i træ i 25 år. Firmaet drives til dagligt af Birthe og Jørgen, og holder til dagligt til på Rolles Møllle, som ligger i Lunderskov. Når materialet skal findes til træflagstængerne, finder de selv det råtræ, som skal bruges. Råtræet består af træ fra danske nåletræsplantager.

Vis mere
Back to top button
Close