Ukategoriseret

Grøn asfalt

Asfaltarbejde og ikke mindst asfaltbelægning er nok noget, som de færreste forbinder med noget grønt, noget CO2-neutralt og noget miljøvenligt. Ikke desto mindre findes der rent faktisk et alternativ til den traditionelle asfalt, som er langt mindre forurenende, end hvad man normalt ser, når man ser på CO2-udledningen ved asfalt.

Asfaltarbejde fra SuperAsfalt A/S er lig med en langt grønnere form for asfalt. Selve asfalten som SuperAsfalt A/S leverer, er fremstillet på præcis den samme facon, som når almindelig asfalt fremstilles. Forskellen på den grønne asfalt og den almindelige asfalt består i, at den grønne asfalt fra SuperAsfalt A/S, er produceret af blandet andet bitumen, som er genbrugt. Bitu asfalt er den olie, som gør, asfalten klæber. Udover bitumen er der også genbrugt sand og genbrugt småsten fra tagpap. Dette giver i helhed en stor CO2-besparelse på helt op til 60 kg pr. ton asfalt, der bliver produceret. Det skal her siges, at grøn asfalt er lige så holdbart og i lige så god kvalitet, som man ser det hos almindelig asfalt.

SuperAsfalt A/S har sin helt egen asfaltfabrik, som ligger i København. Her produceres asfalt døgnet rundt, og når det færdigproducerede asfalt forlader fabrikken, bliver det transporteret til asfaltsiloer. Asfalten opbevares her og kan med lethed hentes, når en kunde har bestilt en given mængde til en opgave, der kræver asfalt.

SuperAsfalt A/S er leverandør af asfalt til både privatkunder, erhvervskunder ligesom de leverer asfalt til kommuner. Foruden den grønne asfalt producerer de også almindelig asfalt. SuperAsfalt A/S er den dog eneste i Danmark, som genbruger tagpap i produktionen af sin asfalt.

Har man lyst til at tage et kig nærmere på, hvad SuperAsfalt A/S kan tilbyde, eller vil man læse mere om den grønne asfalt, kan man læse mere på SuperAsfalts hjemmeside, som hedder https://superasfalt.dk/

Vis mere
Back to top button
Close