Ferie og lejligheder

Det kan være hårdt at starte i skole

Det er den tid på året igen, hvor luften er frisk, bladene skifter farve, og børn over hele landet forbereder sig på et nyt skoleår. Som barn har jeg altid elsket skolestarten. Det var en tid, hvor jeg kunne mødes med venner, jeg ikke havde set hele sommeren, møde nye mennesker og komme i gang med nye projekter. Der er bare noget ved at starte et nyt skoleår, som føles så frisk og nyt. Det er som et tomt lærred, som man kan male alle de billeder, man vil, på. Og for mig betød det som regel, at jeg satte mig selv høje mål og arbejdede hårdt for at nå dem.

Selvfølgelig var der også tidspunkter, hvor tingene ikke gik som planlagt. Der var prøver, som jeg ikke læste til, og projekter, som jeg ikke blev færdige til tiden. Men det var de gange, hvor jeg lærte mest. Jeg lærte at håndtere fiaskoer og at samle mig selv op, når jeg var faldet ned. Nu hvor jeg er voksen, elsker jeg stadig starten på et nyt skoleår. Det er en tid til at reflektere over det forgangne år og sætte nye mål for mig selv. Det er også en tid til at mødes med gamle venner og få nye venner.

Så uanset om du er barn eller voksen, håber jeg, at du nyder starten på dette skoleår lige så meget som jeg gør!

Vis mere
Back to top button
Close