Hus og have

Brug flytbare hegn til cykelsportseventet i byen

Yoursolution kommer her med en løsning til, hvis der skal afholdes et cykelsportsevent i byen og til hvordan man kan afspærre områder i midlertidigt. Mange har nok set Tour de France igennem tiden og hvordan folk står ude i siderne af kørebanen for at følge med i begivenhederne. For at undgå en masse uheld er der sat flytbare hegn op, specielt i byerne, så publikum ikke kan komme tættere på. Herhjemme kan man gøre det samme ved et cykelløb. Inde i byer kan man sætte byggepladshegn op, sådan at publikum ikke kan komme helt tæt på, men næsten. Dette skal beskytte rytterne, som nogle gange kommer sugende forbi med høj fart. Hos www.pithegn.dk kan man finde lige præcis det hegn mans skulle have brug for.

Trådhegn eller hegn i det hele taget fungere ikke kun som afspærring for dem som vil se cykelløbet, men kan også fungere som en vejviser for cykelrytterne, som skal cykle igennem byen. Flytbare hegn giver en god måde at lave en bane på, så man ved hvilken vej, man skal cykle og dermed undgår, man at der er flere som cykler den forkerte vej, som potentielt kan ødelægge hele løbet.

Hvordan man ellers kan bruge hegn

Hvis der er rigtig mange tilskuere samlet et sted, kan byggepladshegn også bruges til at inddele tilskuere i sektioner, så der kan være mere styr på forholdende i forhold til nødsituationer, hvor man skulle kunne komme hurtigt væk. I en evt. nødsituation kan det f.eks. ikke hjælpe noget at der ikke er exit udgange nok eller at der er for mange trådhegn, der skal fjernes inden at tilskuerne kan komme i sikkerhed. Hegn er effektive og kan bruges på flere forskellige måder, som nævnt – hvad end det er byggepladshegn, flytbare hegn eller trådhegn, så har de alle sammen til godt brugsformål i forhold til et sportsevent i byen. Det er en god løsning på et ellers svært og kompliceret projekt, der kræver et stort organisationsarbejde. Denne solution vil gøre det langt nemmere at kunne håndtere sådan et event.

Vis mere
Back to top button
Close