Ukategoriseret

Beskyt mod varme og UV-stråling med solfilm til bilen

Trænger bilen til en opgradering?

De fleste af os går og sukker og længes efter solen i de lange, mørke vintermåneder. Vi elsker foråret, når alt springer ud, og solen tilbringer flere timer på himlen. Henover sommeren kan man dog til tider have brug for at beskytte sig mod solen. Meget kan klares med solcreme, men det fjerner ikke varmen. Derimod kan solfilm dæmpe en del af solens indtrængen. Stickers er en webshop, der sælger holdbart solfilm til bilen. Og hvad enten man selv vil monterer solfilm til bil, så kan man på Stickers både finde film til bilen samt værktøj til monteringen. Den solfilm, som Stickers sælger er en Johnson autofilm, som er meget let at arbejde med, og kvaliteten er helt i top. Solfilm på bilen er kun tilladt på de bagerste sideruder og bagruden. Der skal dog stadig være en lysgennemtrængning på  over 70%, medmindre man installerer et yderligere førerspejl i højre side.

Bumperstickers
Udover solfilm så kan bilen opgraderes yderligere med bumperstickers. Bumperstickers er klistermærker, der kan viderebringe et budskab. Klistermærkerne kan f.eks. fortælle, at der sidder børn i bilen, eller at bilen køres af en fodboldfan. Den kan også kæmpe for kvindernes anerkendelse i trafikken – eller det modsatte, eller undskylde den ringe kvalitet af bilen. I det hele taget kan bumperstickers give bilen et udtryk af humor.

Og mange flere stickers

stikers.dk har mere end blot klistermærker til bilen. Stickers tilbyder også klistremærker til både, til butikken, til motorsport. Desuden sælger de wallstickers og stickers med klassiske tryk. Stickers laver gerne skræddersyede løsninger i forbindelse med roll-up bannere, folie på metermål, og så sælger de værktøj & tilbehør til dem, der vil gøre det selv.

En del af Grafikfabrikken
stickers.dk er en del af Grafikfabrikken, der startede op i år 2000 med at lave grafisk arbejde til værktøjsbranchen. Siden har det taget fart, og i 2003 åbnede webshoppen Stickers.dk. Det er både muligt for private og virksomhederne at handle hos Stickers. Er man ude efter den gode kvalitet, så er det Stickers, man skal arbejde sammen med. Selv om klistermærkerne bliver grundig lavet, så er leveringstiden lille, og der kan leveres i løbet af 2-5 hverdage. På webshoppen besvarer de mange andre spørgsmål, der kan være relevante i forhold til bestilling.

Vis mere
Back to top button
Close