Ukategoriseret

Beroligende effekt af Jaderullen

Vi behøver snart ikke mere bevæge os ud af døren for at handle ind. Hverken når det gælder købmandsvarer, tøj eller møbler. Eller dingenoter. World Wide Web tilbyder i dag alt slags gear. Det er kun fantasien, der sætter begrænsningen. Du finder alt fra lyserøde flamingoer, oppustelige kager til holistiske hjælpemidler.

Otherstuff

En af disse online butikker, der tilbyder alverdens er Otherstuff.dk, der tilbyder design, kvalitet, og en stærk passion for skønhed. Inspirationen til de mange udvalgte ting kommer fra indehavernes rejser gennem Europa og den smukke natur. For Otherstuff.dk er miljøet omkring de udvalgte ting vigtige. F.eks. er alle papkasser som Otherstuff sender ud fremstillet af genbrugspap. Leverandørernes papkasser bliver også gemt og genbrugt. Plastiklabels, som følger med på fronten af pakkerne, er alle sammen lavet af genbrugsplast. Pakkefyldet, som beskytter produkterne, er også.

Jaderulle

En jaderulle stammer fra Kina, og har været brugt i århundreder til at stimulere mikrocirkulation og muskulatur i ansigtet. Ved at rulle jaderullen henover din hud, får den mere glød af den øgede cirkulation, og jaden har en beroligende effekt på nervesystemet. Den passer til alle hudtyper, og er kendt for at trække dårlig energi ud. Samtidigt styrker du dit cellevæv, og på sigt vil du kunne mærke en opstrammende effekt på din hud. Brug den gerne både morgen og aften på et afrenset ansigt. Mest effektiv er den, hvis den bruges ovenpå en serum eller ansigtsolie, så det absorberes bedre. Når din jaderulle er kølig, opnår du en behagelig, opkvikkende, fornemmelse ved brug.
Den perfekte gave til dig selv, din veninde, din mor, din kæreste. Jaderullen vil også kunne bruges som gave hos firmaer, der fokuserer på et ikke-stresset miljø hos de ansatte.

Vis mere
Back to top button
Close