Biler og sjov

Tryg parkering i Borgergade i København

Gud hvor har jeg været mange gange i Borgergade, uden at kunne få en parkeringsplads lige i nærheden. Nogen gange måtte jeg endda tage en bus eller S-tog for at komme derhen hvor jeg skulle, fordi der ikke var nogen parkeringspladser lige i nærheden. Sådan er det heldigvis ikke længere, for nu er der kommet flotte parkeringshuse og parkeringskældre i midten af København. Det fandt jeg ud af sidste gang jeg skulle til København, for der søgte jeg efter hvor der var parkeringspladser i centrum, og fandt hjemmesiden ebp.dk – nøj hvor blev jeg glad, da jeg læste at der var en parkeringskælder i Borgergade, for det var lige der jeg skulle hen. Det var nemt og hurtigt at finde, det var en dejlig lys parkerings kælder, der var video overvågning døgnet rundt, så jeg vidste at min bil stod trygt og godt.

Ebp.dk Parkeringshuse i hjertet af København

Hvis man som jeg, ikke gider at køre rundt i lang tid i København, så kan jeg varmt anbefale Borgergade Parkering, eller en af deres andre parkeringshuse i hhv. Adelgade og Landgreven. Så der er altid mulighed for at finde en parkeringsplads efter at disse parkeringshuse er kommet i hjertet af København. Jeg selv plejer at betale i parkeringshusene, men jeg ved at hvis man skal parkere der hver dag, så kan det bestemt betale sig at lave det man kalder en abonnements ordning – hvor man så kan parkere døgnet rundt, alle ugens dage. Det ville være en løsning for mig hvis jeg boede i København.

Vis mere
Back to top button
Close