Uddannelse og Ledelse

Tag på højskole på Zanzibar

Højskoleophold er der masser af muligheder for at tage i Danmark, men hvorfor ikke gøre sit højskoleophold mere eksotisk ved at søge udenfor Danmarks grænser, nærmere betegnet de afrikanske egne, nemlig Zanzibar.

Zanzibar Hølskolen, https://www.zanzibar-hojskolen.dk/, tilbyder sine kommende og nuværende elever forskellige slags højskoleophold. Det kan eksempelvis være et udlandsophold, hvor man arbejder som voluntør. Det vil sige, at man arbejder som frivillig i Afrika. Man bliver tilknyttet en landsby, hvor man udover kendskab til selve landsbyen også bliver tæt knyttet til den lokale befolkning, som bor i landsbyen. Ens hovedformål som voluntør vil derudover være, at man skal undervise i engelsk til både børn og unge, hvor man forud for undervisningens start naturligvis får en grundig introduktion til skolen med mere.

Er man mere draget af et højskoleophold, hvor man selv bliver undervist, tilbyder Zanzibar Højskolen også dette. Ligeledes her, danner Zanzibar rammen om ens højskoleophold. Her man man vælge fag som kulturforståelse, kitesurfing, swahili (både begynder og øvet), dykning med mere. Uanset om man vælger et højskoleophold, hvor man er afsted for at blive undervist, eller om man i stedet vælger et ophold, hvor man selv underviser og derved arbejder som volontør, er der lagt i ovnen til en uforglemmelig oplevelse.

Højskole i udlandet er en oplevelse for livet, hvor både møder en masse nye mennesker, kan knytte livslange venskaber og ikke mindst giver sig selv muligheden for at opleve nye og fremmede kulturer på en yderst spænende måde, som kombinerer kulturintroduktion med læring og oplevelser i eksempelvis naturen. Tag en tur på savannen og oplev det golde klima, eller besøg en af de smukke bountystrande, som findes på Zanzibar. Bountystrande hvor sandet er kridhvidt og vandet azurblåt.

Ønsker at man at læse mere, kan man med rette læse mere på https://www.zanzibar-hojskolen.dk/

Vis mere
Back to top button
Close