Uddannelse og Ledelse

Tag et eller flere skoleår på Nørre Aaby Realskole

Uanset om det er skolestart i 0. klasse, eller om det er skoleskift, så byder Nørre Aaby Realskole velkommen til sine både nuværende og kommende elever. Realskolen eller Realskole Nørre Aaby ligger i Nørre Aaby på Fyn, som igen ligger tæt på Middelfart. Kystbyen på Vestfyn, der har den ene halvdel af begge de to Lillebæltsbroer solidt plantet i sin vestfynske undergrund, og som er præget af et rigt kultur- og byliv samtidig med, den ligger tæt på Fredericia, der også har både kultur og byliv.

Realskole Nørre Aaby eller NAAR som skolen kalder sig selv, er en privatskole, hvor der findes klassetrin fra 0. klasse og helt til 10. klasse. Realskolen består af godt 400 elever, lærere samt andre ansatte som tilsammen udgør Nørre Aaby Realskole. Det er en privatskole, som sætter sine værdier i absolut højsæde, og der er en særlig stolthed, som ligger i skolen. Værdier som tryghed, en gensidig forpligtelse, traditioner og ikke mindst faglighed er bare nogle af de ord, som kendetegner skolen. Man aner en særlig stolthed og et stort engagement hos både lærere og skolens elever, hvilket gør det til noget ganske særligt at være på skolen, og det forventes faktisk, at forældrene til eleverne på skolen både stiller krav og forventninger til skolens ansatte i forhold til elevernes læring. Det skal være godt og trygt at gå i skole, uanset om man er en nystartet lille purk i 0. klasse, eller om man er en ung teenager i 10. klasse, som skal beslutte sig for, om fremtiden skal bestå af en erhvervs- eller gymnasial uddannelse.

Udover skoletrin fra 0. til 10. klasse kan Nørre Aaby Realskole og tilbyde både børnehave, vuggestue og førskole. Man kan således, fra barnet skal tage sine første skidt ud i den institutionelle verden, give det en god start på Nørre Aaby Realskole, og lade barnet blive der helt frem til 10. klasse.

Vis mere
Back to top button
Close