Ukategoriseret

Skunk, hash og weed – det har mange navne

Hvis man stiller sig på et hjørne og spørger efter noget hash, så er der næppe nogle, der kommer hen til dig med den slags for at handle – det er nok mere ordensmagten.
Og det er da heller ikke sådan, man skal handle den slags, for man skal handle det de korrekte steder, og det kan man endda gøre meget belejligt hjemmefra, så man ikke behøver at gå udenfor, og man kan formentlig få tilsendt varerne til ens adresse eller et nærliggende sted, hvor man så kan tage hen at hente det.
På nettet kan man så også læse om de mange udtryk, som hash og dets afarter går under, og det kan være værd at sætte sig ind i, hvis det her er en verden, som man vil gå ind i på den lovlige måde, hvor man får alle de gode sager ud af at benytte sig af cannabis, THC, CBD, og hvad man ellers kalder det.
Du kan læse om HHC=THC, og så har du sådan nogle ord som dem, der findes i vores overskrift, og der er også lokale udtryk for den slags, og så er der dem, som der laver deres egne udgaver.
Som sagt er det noget, man skal holde sig fra, men det er jo meget godt at vide, hvad man har med at gøre, så man kan genkende det, hvis man falder over noget ulovligt.

Hold dig til den gode hash

Det er til fordel for dig, at man nu kan få lovlig hash, hvor man har udvundet de gavnlige effekter af komponenterne, så man helst slipper for de farlige sager, som man hører om i nyhederne og andre steder.
Dette gør jo desuden, at de mennesker, som der ellers ville have holdt sig til de ulovlige steder, nu får et godt sted at gå hen.
Dette kan være med til at gøre, at man får gjort noget ved den ulovlige hashandel, når folk begynder at gå hen til de steder, hvor man handler det lovligt.
Desuden gør det også, at almindelige borgere nu kommer i kontakt med noget, hvor man får de gode egenskaber, uden man skal hen at være ulovlig.

Vis mere
Back to top button
Close