Ukategoriseret

SAM International

Arbejdsløsheden daler heldigvis mere og mere, og det er langt mere jobtagers marked, end det er virksomhedernes marked. Derfor kan det være svært at finde den helt rette til det job, man som virksomhed gerne vil have besat. I en sådan situation, kan det være en rigtig god idé at lave et samarbejde med et rekrutteringsbureau, som kan stå for den rekruttering, der skal til, førend jobbet kan besættes af den rette medarbejder.

Et sådan rekrutteringsbureau kan eksempelvis være SAM International. SAM International er et rekrutteringsbureau, som holder til både i Danmark men også i udlandet herunder Sverige, Tjekkiet, Tyskland ja sågar Kina men også mange andre lande. SAM International besidder en årelang erfaring, ja faktisk over 25 års erfaring inden for sit felt af rekruttering, headhunting, forretningsudvikling med mere.

Hos SAM International opererer man indenfor en række brancher. Disse brancher er blandt andet landbrug og fødevareproduktion, industri og byggeri, handel og administration, samt meget meget mere. Der er således rig mulighed for at der skulle være et job i lige netop den branche, man gerne vil arbejde i, såfremt man som arbejdssøgende gerne vil indgå et samarbejde med SAM International.

Som jobsøgende kan man ret nemt og hurtigt komme igang med sit samarbejde med SAM International. Via SAM Internationals hjemmeside kan man uploade sit CV til SAM Internationals database. Her vil de aktive CV’er som ligger i databasen så, på automatisk vis, blive en del af de muligheder som SAM International undersøger, når de skal finde nye medarbejdere til en given virksomhed. Det er naturligvis branchespecifikt, når man uploader sit CV, således at chancen for et match mellem jobsøger og virksomhed, er langt større, end hvis man arbejdede mere bredt. SAM International opfordrer til, at man så løbende opdaterer sit CV, så det altid er retvisende.

Vis mere
Back to top button
Close