Hus og have

Paller af træ

Klimaet er, nok mere end nogensinde før, kommet på dagsordenen hos politikerne. Det giver ekstra fokus på, at man især som virksomhed formår at holde en, i hvertfald nogenlunde, cO2-neutral politik, og derfor er det altafgørende, at en virksomhed, der gør brug af naturens ressourcer, også kan vise, at de gør noget for at passe på naturen og miljøet.

Tipa Træemballage er en virksomhed, der forhandler træemballage. Brugte paller og Pallerammer er bare nogle af de ting, man finder hos Tipa Træemballage, og som de fleste nok ved, er træpaller udvundet af, ja træ! I stedet for at smide alle paller ud efter endt brug, kan man hos Tipa Træemballage finde nye men også brugte træpaller, som man har valgt at genbruge. Det gør naturen og miljøet en tjeneste, da man så ikke bare smider det forarbejdede træ ud, så snart man er færdig med at bruge det første gang.

Køber man en nye EUR palle hos Tipa Træemballage, er den altid varmebehandlet. Det er den fordi, det har en fordel i blandt andet eksport af varer. Når man varmebehandler en palle, sikrer man dels, at eventuelle skadedyr i træet udryddes, men samtidig sikrer man også, at de plantesygdomme, der KAN være i træet, går til grunde og ikke bliver en del af økosystemet fra et land til et andet. Her passer man altså igen på dyr såvel som planterige!

Tipa Træemballage har en årelang erfaring indenfor træpaller og træemballage. Derfor kan de altid vejlede deres kunder i, hvad der er den bedste løsning til det behov, kunden nu engang har. Ønsker man at sælge sit brugte træemballage, er Tipa Træemballage også interesseret heri. Faktisk vil de også gerne afhente det brugte træemballage, man måtte ønske at sælge, således man ikke skal stå med besværet i at få det fragtet selv. Så bliver det altså ikke meget nemmere.

Vil man læse mere om køb, salg og afhentning af træemballage, kan man klikke ind på hjemmesiden for Tipa Træemballage

Vis mere
Back to top button
Close