Uddannelse og Ledelse

Lederudvikling på alle organisatoriske niveauer

For mig er det yderst vigtigt at jeg har den rigtige leder på posten – og denne leder skal være klædt på, så vedkommende kan klare sin stilling og føre sine medarbejdere sikkert og trygt mod målet. Det kræver mange forskellige kompetencer, og man kan jo ikke forvente at alle har alle disse kompetencer lige fra dag et af. Derfor har jeg et samarbejde kørende med Haldconsulting.dk, der dels rekrutterer vores nye medarbejdere, men også sørger for at vores medarbejdere kan få den lederudvikling der måske er behov for. Jeg har altid sagt, er kemien der, kan resten læres. I bund og grund handler det om at man kender sine medarbejdere og dels ved hvad de kan og ikke kan.

Talent og lederudvikling

Vi skal den vej, og det skal en leder kunne vise og få alle med til at gå den samme vej. Jeg har selv været til mange leder udviklings uddannelser og kurser, så jeg ved også at det er vigtigt at have et firma som Hald HRconsulting som samarbejdspartner og sparringspartner, når det gælder om at følge med udviklingen af lederstaben og mig selv inkluderet. Jeg har lært meget af de kurser og uddannelser jeg har været på igennem årene hos Hald HRconsulting, og det vil jeg jo også gerne give mine medarbejdere muligheden for. Det er lederstaben der skal gå forrest, derfor er det også vigtigt at investere i lederne – dårlig ledelse kan koste dyrt, og det tærer på medarbejder trivslen. Alle skal trives og have det godt hos os.

Vis mere
Back to top button
Close