Uddannelse og Ledelse

Lækker mad ud af huset

For nogen er julefrokosterne lige på trapperne eller måske allerede startet, og for andre begynder de, når 1. december slår ind på uret og i kalenderen. Uanset om det er nu eller først om en måneds tid, at man skal igang med en af julens helt store danske traditioner, er det ikke for tidligt at begynde at overveje, hvad man kunne tænke sig at servere for sine gæster og ikke mindst sig selv, når ganen skal forkæles og maverne mættes.

I stedet for at stå med en masse mad i køkkenet og have meget lidt tid og overskud til sine gæster, kan man i stedet gære brug af mad ud af huset sønderjylland. Mad ud af huset gør det nemmere at være vært, da man slipper for at skulle stå og svede over en masse retter i køkkenet. Mad ud af huset til enhver lejlighed finder man hos Compass Congress Center i Aabenraa. Compass Catering Center tilbyder både mad ud af huset til private såvel som virksomheder, så uanset om det er familiens julefrokost eller den årlige firmajulefrokost, der skal have lækker mad, så kan Compass Congress Center hjælpe med et hav af lækre retter.

Skal julefrokosten ikke bestå af mad ud af huset, kan man hos Compass Congress Center også afholde den årlige firmajulefrokost ‘in house’, altså i selve lokalerne hos Compass Congress Center. Det gælder uanset om det er firmajulefrokosten, eller om det er familie- eller vennejulefrokosten; kun fantasien sætter grænser. I firmajulefrokosten er der inkluderet den store traditionelle julebuffet, fri afbenyttelse af drikkevarer (øl, vin og vand) under serveringen og frem til klokken 01.00, hvor arrangementet slutter. Bordkort med firmanavn, mulighed for at købe drinks i baren, liveunderholdning både under og efter maden og endeligt også en lækker omgang natmad bestående af hotdogs.

Maden leveres naturligvis af Compass Congress Centers eget køkken, hvor dygtige og erfarne kokke står klar til at forkæle maverne; både for de som holder julefrokost på lokationen, men også for de som bestiller mad ud af huset.

Vis mere
Back to top button
Close