Mad og Sundhed

Isterningmaskine – praktisk og tidsbesparende

Flere og flere mennesker begynder at bruge isterningmaskiner. Grunden til dette skyldes at, priserne i de seneste år er røget helt i bund, samtidig med at vi er blevet mere fokuserede på at få kolde drikke i stedet for varme drikke

Isterningmaskinerne er velegnede til brug i barer, restauranter, hoteller og diskoteker mm. hvor man med en isterningmaskine får mulighed for at lave mange isterninger på kort tid. Maskinen kræver tilslutning af vand og afløb, og kan alt efter kapacitet producere mange kilo klare isterninger i døgnet.

Med en isterningmaskine industri kan du servere isterninger uden luftbobler og med et minimum af mineraler som påvirker smagen. Så uanset om du skal servere en drink eller holde en flaske kold med isterninger, så får du med en isterningmaskine krystalklare isterninger der ser godt ud for øjet og er uden bismag for ganen.

isterningmaskiner

Gastroudstyr.dk tilbyder et stort udvalg af professionelt storkøkkenudstyr og storkøkkeninventar, hvor man som virksomhedsejer nemt og hurtigt kan overskue de forskellige produkter og mærker, og finde frem til lige præcis det udstyr, man står og mangler.

Spar tid

I stedet for at skulle bruge tid på at tage ud i en eller flere butikker kan man i stedet gå på nettet og let få et overblik over de forskellige produkter på markedet. De udvalgte produkter på siden er baseret på de erfaringer, der er blevet akkumuleret igennem årene, hvor der altid bestræbes på at give kunderne en god oplevelse, og nogle af de kendte mærker der forhandles er f.eks. koge- og stege udstyr fra Zanussi og Electrolux, pizzaovne fra Oem Ali, koge- og stegeudstyr fra det italienske mærke Wery og meget mere.

En lille café kan have et helt andet behov end et stort industrikøkken, hvis man f.eks. ser på den plads der er til rådighed, og derfor vil man også lede efter to vidt forskellige produkter når det kommer til ovn, komfur, opvaskemaskine, m.m. Med et stort udvalg sikrer man at kunne dække de fleste kunders behov med kvalitetsudstyr. KS. Rasmussen Aps har altid gjort sig bemærket på grund af de fair priser og den professionelle service både på salg og reparationer.

Kvalitet og personlig service siden 1972

Vores mål er at du skal være tilfreds. Det har vi arbejdet på hverdag siden 1972. Når du handler storkøkkenudstyr og storkøkken inventar hos Gastroudstyr. er du sikret personlig betjening og et bredt udvalg af de bedste produkter på markedet.

1 års garanti og gratis levering

Gastroudstyr.dk tilbyder 1 års garanti, så du kan være tryg. Og så skal du heller ikke bekymre dig om levering. For den er nemlig gratis.

Vis mere
Back to top button
Close