Ukategoriseret

Har du overvejet at købe den smarte høvding cykelhjelm?

Er du en af dem, som kan synes det er irriterende at køre rundt med cykelhjelm. Fordi den ugler håret, og generelt bare kan være lidt generende at have på. Så vil du måske også synes rigtig godt om den mulighed, som høvding cykelhjelm nu tilbyder. For her kan du nemlig få en virkelig smart cykelhjelm, der faktisk fungerer ligesom en airbag. Her kan man nemlig ikke se, at du som sådan har en cykelhjelm på. Men hvis der sker noget, og du falder af cyklen, eller støder sammen med andre. Så vil en høvding cykelhjelm puste sig om, og danne en beskyttende airbag lignende hjelm rundt om hovedet.

Slip for de dårlige hårdage med cykelhjelm

Noget af det, som mange bekymre sig om, når de fravælger cykelhjelmen er, at den ødelægger håret. Når man tager cyklen på arbejde og har gjort sig klar hjemmefra. Så gider man ikke ødelægge det hele, ved at skulle have en cykelhjelm på. Men det behøver man altså heller ikke, hvis man vælger den smarte hövding cykelhjelm. For den sidder bare som en form for halstørklæde rundt om halsen. Og medmindre der sker noget, så kan man faktisk ikke se, at man kører rundt med cyklehjelm. Derfor er det også den perfekte løsning til dem, som gerne vil have en god hårdag og være sikker på cykelstierne.

Se mere og køb den lige her

Klikker man sig ind på hjemmesiden her, så kan man læse mere om den smarte cykelhjelm. Her kan man også se den demonstreret, hvis man stadig har lidt svært ved at forestille sig, hvordan den fungerer i praksis. Men netop derfor skal man heller ikke tøve med at klikke sig videre. Hvis man finder frem til, at det er den rigtige model til en selv. Så kan man selvfølgelig købe den direkte hjem fra hjemmesiden her. Det kræver ikke mange klik, og så kan man være i gang med at købe den. Så nemt er det gjort.

Vis mere
Back to top button
Close