Hus og have

Få en smuk og vedligeholdelsesfri badebro

Er du på markedet efter en flot badebro? Pro-bro forhandler flere typer broer, og her iblandt smukke og vedligeholdelsesfrie badebroer. Læs mere her https://pro-bro.dk/p/badebro

Pro-bro er en virksomhed som elsker at skabe fantastiske rammer for at deres kunder kan nyde udelivet på vand eller på land, og det gør de gennem flotte og vedligeholdelsesfrie badebroer og bådbroer.

BADEBRO

Flotte badebroer, der står fast i vind og vejr og til de helt rigtige priser. Fælles for broerne er, at de alle er produceret i Danmark. Konstruktionen er gennemtænkt og unik. Så hvis du søger efter badebro pris, er Pro-bro stedet for dig. De leverer badebroer til en favorabel pris, og i høj kvalitet.

Helt eller delvist vedligeholdelsesfri

Pro-Bro er kendt for den helt vedligeholdelsesfrie badebro, der er udført af saltvandsbestandig aluminium med et brodæk af komposit. Materialevalget betyder, du helt slipper for at vedligeholde din badebro. Det er belægningen der afgør om en badebro fra Pro-Bro er vedligeholdelsesfri.

BÅDEBRO

En bådebro fra Pro-Bro er unik og designet i klassisk nordisk stil. Der er tænkt på detaljerne, hvilket betyder du for eksempel undgår svejsninger, da bådebroen er laserskåret. Derudover slipper du også for synlige skruehuller i brodækket, da plankerne i dækket er skruet i fra undersiden. Det er detaljer der gør, at bådebroer fra Pro-Bro fremstår enkle og stilrene.

Pro-bro tilbyder dig flotte og unikke flydebroer, hvad end du ønsker en traditionel flydebro eller f.eks. at kunne sejle din båd eller jetski direkte ind på land.

Ønsker du en badestige, bænk, læhegn eller lignende monteret på din nye badebro? Hos Pro-Bro får du flot og unikt tilbehør, så din badebro kan tilpasses efter præcis dit behov

Pro-Bro er altid klar til at rådgive og give dig en god pris, så skynd dig at klikke ind på https://pro-bro.dk/p/badebro.

Vis mere
Back to top button
Close